PDA

مشاهده نسخه آخر : چندخبر کوتاه

طنین آبی
Wednesday 23 August 2006-1, 12:24 PM
افسردگی نیکول ریتچی از لاغری بیش از حد

[Only Registered Users Can See Links]

نیکول ریتچی از این که بیش از حد لاغر شده بسیار ناراحت است و اشتهای خود را در اثر این ناراحتی کاملا از دست داده است.
هنرپیشه فیلم زندگی ساده هنگامی که به طور ناگهانی وزن زیادی را از دست داد خانواده و دوستانش را شوکه کرد و در همان زمان متوجه شد از ناراحتی گوارشی شدیدی رنج می برد.
او گفت :" من هیچ گاه فکر نمی کردم که دچار ناراحتی گوارشی باشم وکاهش وزن خود را به فشار کاری نسبت می دادم.
" من هیچ هدفی از لاغر شدن را دنبال نمی کردم و به اندازه کافی نیز غذا می خوردم و نمی فهمیدیم که چرا وزنم بی دلیل کم می شود.
" من در حل حاضر تحت درمان پزشکان قرار دارم و با به کار بستن نصایح آن ها و بهره گیری از تغدیه خوب کمی چاق خواهم شد

برادپیت آنجلیا جولی را تهدید کرد

براد پیت به آنجلیا جولی هشدار داد در صورتیکه بدون اجازه وی فرزندانش را از او دور کند ، او را ترک و فرزندانش را پس خواهد گرفت.
جولی روز گذشته به براد پیت گفته بود که قصد دارد به تنهایی در کنار فرزندانش به آفریقا برود اما این موضوع خشم براد پیت را برافروخت و جولی را تهدید کرد که فرزندانش را از وی خواهد گرفت.
جولی بر خلاف زن سابق براد پیت همسری مطیع نمی باشد و در صورتیکه براد پیت بخواهد به او فشار بیاورد مانند ازدواج های سابقش او را به راحتی کنار خواهد گذاشت.
گذشته از این ها جولی ادعا دارد که قبل از شروع فیلم جدیدش احتیاج به استراحت دارد و دور بودن از محیط خانواده حق مسلم او است.
سخنگویان این دو هنرپیشه در مورد مشاجره این دو سخنی به زبان نیاوردند و حتی وجود آن را تکذیب کردند

مطبوعات به من گیر داده اند!

لیندسی لوهان با بیان این مطلب که خبرنگاران بی دلیل به اندام وی گیر می دهند و اصرار دارند که آن را عملی نشان دهند گفت که آن ها هدفی جز از سکه انداختن او ندارند.
او گفت که دماغ اشلی سیمپسون که واقعا بعد از عمل جراحی زیبایی تغییر کرده و خبر آن توسط سخنگوی او تایید شد هیچ هیاهویی را بر نیانگیخت اما بدن او که به هیچ عنوان زیر تیغ جراحی نرفته و کاملا طبیعی است حساسیت همگان را برانگیخته است.
هنرپیشه فیلم " دختران شرور " معتقد است که خبرنگاران آنچه که واضح است را به کناری می گذارند و به دنبال ساختن خبرهای دروغ برای افزایش فروش مجلات و روزنامه های خود هستند.
لوهان گفت :" من بارها گفته ام که به هیچ عنوان عمل جراحی پلاستیک انجام نداده ام اما مردم حرف خبرنگاران را بیشتر از حرف من قبول دارند ! " خبرنگاران هیچ توجهی به دماغ عملی سیمپسون ندارند و تنها هدفشان آزار رساندن به من است

آنجلیا جولی به براد پیت رو دست زد!

آنجلیا جولی به براد پیت گفت که تصمیم ندارد زن خانه باشد و قصد دارد با فرزندانش برای سفر به آفریقا برود و او را در خانه تنها بگذارد.
جولی ، هنرپیشه " مهاجم معبد " که به تازگی شیلوه دختر خونیش از براد پیت را به دنیا آورده دوست دارد فرزندانش خارج از هیاهوی هالیوود برزگ شوند و دنیا را همانطور که در واقع است ببینند.
جولی گفت :" من دوست دارم فرزندانم را بار دیگر به آفریقا ببرم. من پیش از شروع کار جدیدم چند روزی فرصت دارم و دوست دارم فرصت کم مادر بودنم را به دور از براد با فرزندانم صرف کنم."
یکی از دوستان صمیمی جولی به روزنامه انگلیسی " اخبار یک شنبه " گفت :" اگر براد می خواهد خانواده اش را حفظ کند باید بداند که چگونه با آنجلیا رفتار کند.

" جولی مانند زنان خانه دار دیگر نیست و دوست دارد فرزندانش شهروند تمام دنیا باشند و چندین زبان را به راحتی صحبت کنند.
" او از اینکه فرزندانش در محیط فاسد هالیوود رشد کنند بی زار است زیرا باید ستارگانی را ملاقات کنند که در مغزشان به جز شهرت چیز دیگری نمی گذرد

[/url]

دختر تام کروز در اولین ضیافت زندگیش شرکت جست

تام کروز و کتی هلمز تصمیم گرفتند با شرکت جستن در مهمانی ویل اسمیت و همسرش دختر خود را به طور رسمی به همگان نشان دهند.

این دختر 4 ماهه از زمان تولدش مرکز توجه خبرنگاران بوده است زیرا عکس وی تا به حال در هیچ مجله ای چاپ نشده است.
یکی از مودعوین این مهمانی به خبرنگاران گفت که دختر کروز هیچ ایرادی ندارد و یکی از زیباترین کودکانی است که او تا به حال دیده است.
او گفت :" او با موهای تیره اش بسیار به تام شباهت دارد و با خنده های زیبایش دل همگان را می برد."
پیشتر همگان بر این گمان بودند که علت مخفی نگه داشتن این کودک از انظار مردم معلول بودن وی است که با حضور در این ضیافت این شک بر طرف شد

زندگی لیندسی لوهان تحت تاثیر فیلم " شهوت و شهر "

لیندسی لوهان با اشاره به فیلم " شهوت و شهر " گفت که او فلسفه زندگی خود را از آن الگو برداری کرده است.

از زمانی که لوهان 12 سال بیش تر نداشت و جسیکا پارکر به تازگی وارد دنیای کمدی شده بود ، لوهان هنرپیشه فیلم " دختران شرور " دوست داشت زندگی کاملا آزاد و بی بند و بار را مانند شخصیت های فیلم " شهوت و شهر " از جمله کری برادشو ، میراندا هابز ، سامانتا جونز و شارلوت یورک داشته باشد.

او گفت :" این فیلم زندگی من را عوض کرد زیرا آن دختران به همه چیز که می خواستند رسیدند."
لوهان خود معترف است که دچار مشکلات فراوانی به خاطر این طرز تفکر خود شده است و جامعه از پذیرش او سر باز می زند

جنیفر آنیستن نامزد ندارد

کانتری کاکس با انکار شایعات مربوط به عروسی جنیفر آنیستن گفت که آنیستن با وینس ون نامزد نمی باشد.

فته گذشته در مجله " آمریکای هفتگی " خبری مبنی بر نامزدی آنیستن به چاپ رسید اما کاکس در مصاحبه با مجله " زندگی و مد " گفت که آنیستن با ون نامزد نکرده است.

روز گذشته نیز هنگامی که در نمایشگاه خیریه ای از کاکس در مورد تغییر نام آنیستن به خانم ون سوال شد وی پاسخ داد که این خبر شایعه ای بیش نیست و صحت ندارد.

خود جنیفر آنیستن در این مورد سخنی به زبان نیاورده و بعضی می گویند که او به رابطه خود با ون پایان داده است

ترحم گوینت پالترو نسبت به مدنا

گوینت پالترو هنرپیشه پر آوازه سینما قصد دارد بین مدنا و پدرش صلح و آشتی برقرار کند.
مدنا که سال گذشته با پدرش قهر کرد از زمان مرگ مادرش در سال 1963 زمانی که او 5 سال بیشتر نداشت از داشتن چنین پدری رنج می برد.
پدر پالترو در سال 2002 بعد از جنگیدن با سرطان گلو جان باخت و دختر او از اینکه زمان بیشتری را در کنار او نگذرانده است بسیار عذاب وجدان دارد و نمی خواهد مدنا چنین عذابی را تجربه کند.
او به مدنا هشدار داد که تمام تلخی ها را فراموش کند و پدرش را ببخشد. یکی از دوستان مدنا گفت :" پالترو با تمام وجوش سعی در قانع کردن مدنا دارد .
"او می خواهد هر طور که شده مدنا را از این اشتباه بیرون بیاورد و به او کمک کند تا از عذابی ابدی نجات یابد."

الیور استون مغلوب شب‌های تالادیگا شد

فیلم کمدی "شب‌های تالادیگا" با بازی ویل فرل برای دومین هفته پیاپی صدرنشین جدول فروش آمریکای شمالی شد و شکست بزرگی را برای "مرکز تجارت جهانی" الیور استون رقم زد.
این اثر که شرح حال قهرمان مسابقات اتومبیلرانی را در محوریت دارد، در کمال حیرت همگان به فروش 23 میلیون دلاری در آمریکا و کانادا دست یافت و به منزله اثری موفق در کارنامه هنری کارگردانش آدام مکی ثبت شد.

"شب های تالادیگا" در اولین هفته اکران 47 میلیون دلار فروخت و شگفتی آفرین شد. در پی موفقیت این اثر جایگاه دوم جدول فروش به فیلم "عمل کردن" رسید. این اثر که تلاش دو فرد برای دستیابی به رویاهایشان را روایت می کند در گیشه با فروش 21 میلیون دلاری مواجه شد. چنینگ تاتوم و جنا دیوان بازیگران تازه کاری هستند که در این فیلم به نقش آفرینی پرداختند.

در این بین فروش فیلم "مرکز تجارت جهانی" بسیار ناامیدکننده بود. این اثر در افتتاحیه به فروش 19 میلیون دلاری قناعت کرد و به جایگاه سوم جدول فروش دست یافت. این در حالی است که کارشناسان سینما معتقدند فیلم جدید الیور استون به مراتب از سایر آثار به نمایش درآمده برتر است.
انیمیشن "کاهدانی: مهمانی اصلی حیوانات" با فروش 10 میلیون دلار به جایگاه چهارم دست یافت و مقام پنجم جدول به فیلم "پالس" رسید. این اثر که بازسازی یک فیلم ژاپنی است به فروش 9 میلیون دلار دست یافت.
فیلم های "صندوقچه مرد مرده"، "زوم"، "نزول"، "فساد میامی" و "خانه هیولایی" از دیگر آثاری هستند که در فهرست 10 فیلم پرفروش هفته قرار دارند.

شکست مفتضحانه مدنا در دنیای سینما

مدنا بعد از تلاش های پیاپی به دنیای سینما پشت کرد زیرا به عقیده او تلاش های وی در دنیای رسانه ها بی فایده است.
خواننده ترانه " مانند یک باکره " بعد از بازی در فیلم " ایویتا " محبوبیت زیادی به دست آورد اما آثار بعدی وی از جمله " شواهد " و " رانده شده " به کارگردانی گای رتچی همسر وی با شکست سختی رو به رو شد.
این خواننده 47 ساله که در حال برگزاری تور جهانی خود با نام " اعتراف " است قصد دارد از این به بعد فعالیت خود را به دنیای موسیقی منعطف کند.
او می گوید:" برایم سخت است که این واقعیت را بپذیرم اما من از دنیای سینما کناره گرفته ام.
" من چطور می توانم با بازی ضعیفم به فروش فیلمی کمک کنم؟
" من به پایان کار خود در دنیای سینما رسیده ام

جنیفر گارنر در صحرای آریزونا غش کرد!

جنیفر گارنر بلافاصله بعد از اینکه در صحرای آریزونا بیهوش شد به بیمارستان منتقل گشت.
گارنر هنرپیشه فیلم " نام مستعار " در حال ضبط اثر جدید خود با نام " پادشاهی " بود که به ناگاه در اثر گرمای سوزان از هوش می رود.
این هنرپیشه زن از بعد از ازدواج خود با بن افلک هنرپیشگی را کنار گذاشته بود و این فیلم شروع مجدد فعالیت وی در سینما می باشد.

وکیل گارنر گفت :" جنیفر بعد از چند روز کار مداوم در زیر گرمای بیابان آریزونا از هوش رفت ، اما حال وی بهتر شده است و پزشکان به زودی او را از بیمارستان مرخص خواهند کرد."
گارنر در طول این سفر دختر یک ساله خود را به همراه نیاورده است

نیکول ریتچی از پاریس هیلتون کینه ای به دل ندارد

نیکول ریتچی به رسانه ها گفت که از پاریس هیلتون کینه ای به دل ندارد و حاضر است با او ازدواج کند.
بعد از اینکه پاریس برای آشتی با نیکول پا پیش گذاشت به نظر می رسد که دل نیکول به رحم آمده و می خواهد با پاریس آشتی کند.
ریتچی به مجله " در دسترس " گفت :" من نیز پاریس را دوست دارم و باید اعتراف کنم که دلم برایش تنگ شده است. او دختر خوبی است و اختلاف ما به راحتی قابل حل می باشد. "
او همچنین افزود :" پاریس هر گاه که بخواهد می تواند به دیدن من بیاید و در خانه من برای او همیشه باز است."
در صورتی که این دو هنرپیشه با هم آشتی بکنند کارگردان مجموعه " زندگی ساده " دیگر مشکلی برای کار با آن ها نخواهد داشت.
عدم آشتی این دو هنرپیشه می توانست به قیمت از دست دادن کارشان تمام شود

استریپ و کلاین طرفدارن خود را از دست دادند

تماشاچیانی که به دیدن نمایش اخیر مریل استریپ و کلوین کلاین رفته بودند آنچنان از بازی بد آن ها سرخورده شده بودند که بعد از 20 دقیقه سالن نمایش را ترک گفتند.
این ستاره های هالیوودی در تئاتر نوشته برتولت برشت با نام " مادر شجاع و فرزندانش " در نیویورک ظاهر شدند.
علی رغم این که تئاتر دوستان ساعت ها در صف خرید بلیط آن انتظار کشیده بودند بعضی از آن ها به علت سنگین بودن کار کسل شده و سالن را ترک کردند.
در روزنامه نیویورک پست آمده است که از بین 1892 تماشاچی 100 نفر آن ها سالن را بلافاصله ترک گفتند . یکی از آن ها به خبرنگاران گفت :" مریل استریپ هنرپیشه خوبی است اما نمایشنامه این اثر بسیار کسل کننده و بی دلیل طولانی است."
دردناک ترین قسمت نمایش این بود که نیمی از تماشاچیان بعد از وقفه بین دو صحنه نمایش دیگر به سالن باز نگشتند و هنرپیشگان برای صندلی های خالی ایفای نقش کردند

الکترا بدن زیبایش را مدیون مواد مخدر است

کارمن الکترا به راه حل خوبی برای حفظ زیبای و جذابیتش در طول جدای خود از "دیو ناوارو " دست یافت.
این هنرپیشه و مانکن 34 ساله به تازگی از قرصی استفاده می کند که در بدترین شرایط به او نیرو می دهد و باعث میشود وزنش کاهش یابد.الکترا گفت :" راز زیبایی من استفاده از NV است."
این قرص با به کار گیری فرمولی که در چای سبز است باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.
براد وودگیت سازنده این قرص گفت که تاثیر مثبت آن در هیچ کس به اندازه خانم الکترا دیده نمی شود.
الکترا برای این که تاثیر این قرص را به حداکثر برساند به کلاس های یوگا می رود.
او گفت :" یوگا برای من بسیار مفید بود و به من یاد داد که چگونه با کنترل کردن نفسم به آرامش دست یابم

پاریس هیلتون طعم فقر را چشید

پاریس هیلتون خواننده و هنرپیشه سرشناس هالیوود گفت که طعم فقر را به خوبی چشیده و آن را در زندگی خود تجربه کرده است.
هیلتون ادعا کرد روزی که برای اولین بار وارد لس آنجلس شد تنها پول کرایه یک شب اتاق را در اختیار داشت.
این وارث هتل های زنجیره ای هنگامی که تصمیم گرفت وارد دنیای هالیوود شود دیگر از لحاظ مالی از طرف خانواده اش حمایت نشد و خود برای موفق شدن تلاش کرد.
هیلتون گفت :" پدر و مادر من هیچ کمک مادی به من نکردند و قسم می خورم که در ابتدای کارم هیچ چیز نداشتم . من شبها در اتاق زیر شیروانی یک مهمانسرا می خوابیدم و برای خرید احتیاجات اولیه ام پول کافی نداشتم.
"من به مادرم گفتم که دیگر حاضر به گرفتن پول او نیستم و امروز تمام اموال و دارایی هایم را با پول خود خریداری کرده ام

([Only Registered Users Can See Links])

دنيل كريگ در كنار نيكول كيدمن

دنيل كريگ"، بازيگر نقش "جيمز باند"، در فيلم "قطب نماي طلايي" بازي مي كند.

اين فيلم كه قبلا هم خبر بازي "نيكول كيدمن" در آن اعلام شده براساس سه گانه موفق "فيليپ پولمن" ساخته مي شود.
"كريگ" كه اواخر امسال براي اولين بار در نقش "جيمز باند" ديده مي شود در فيلم جديدش يكي از شخصيت هاي اصلي يعني "لرد آسريل" را بازي مي كند. اين فيلم دسامبر 2007 اكران مي شود و "داكو تابلو ريچاردز" هم در آن ايفاي نقش مي كند.
در ضمن "قطب نماي طلايي" عنوان آمريكايي اين كتاب بوده و نام اصلي كتاب "چراغ‌‏هاي شمال" است.
ساخت اين فيلم از 4 سپتامبر در بريتانيا آغاز مي شود.

شايان ذكر است كه اوكراين ، هم بازي "كريگ" در فيلم "جيمز باند" هم در "قطب نماي طلايي" ايفاي نقش مي كند.
"داكوتابلو ريچاردز" بازيگر 12 ساله اي است كه از ميان هزاران نوجوان اميدوار شركت كننده در آزمون آزاد اين نقش برگزيده شد.
كارگردان اين فيلم، "كريس ويتز" است كه سال 2003 براي ساخت درباره يك پسر نامزد اسكار شد.
عناوين سه گانه "پولمن" عبارتند از: "چراغ هاي شمال قطب نماي طلايي"، "چاقوي ظريف" و "دوربين كهربايي

مل گیبسون زیر بار زور یهودیان نرفت

مل گیبسون حاضر نشد در روز عید " کیپور " از یهودیان لس آنجلس به علت سخنان ضد یهودیش عذر خواهی کند.
" دیوید بارن " پیشوای یهودیان از این هنرپیشه درخواست کرده بود تا در اجتماع یهودیان در روز توبه به طور رسمی از همه آن ها عذر خواهی کند تا ثابت شود که او هیچ گرایش ضذ یهودی ندارد و سخنان وی به علت مستی بوده است.
وکیل گیبسون با تشکر از این پیشنهاد پیشوای یهودیان حاضر به پذیرش آن نشد. او به سایت خبری TMZ.com گفت :" آقای گیبسون به شدت درگیر مسائل خانوادگی خود است و در حال حاضر در مرکز ترک اعتیاد به سر می برد و نمی تواند آن جا را ترک کند."
با این وجود بارن قصد ندارد دست از سر این هنرپیشه بردارد و به او فرصت دیگری داده تا از یهودیان جهان به طور رسمی عذر خواهی کند

([Only Registered Users Can See Links])

نام پاریس هیلتون در کتاب رکوردهای جهان ثبت شد

پاریس هیلتون هنرپیشه پرآوازه سینما توانست در سن 25 سالگی نام خود را در کتاب رکوردهای جهان ثبت کند.
نام این هنرپیشه خواننده و مجری 25 ساله برنامه های تلوزیون به علت این که 5 سال به طور متناوب محبوب ترین هنرمند مردم بوده است در این کتاب جای گرفت.

سخنگوی کتاب رکوردهای جهان گفت :" ما تمام نظر سنجی هایی که در 5 سال گذشته انجام شده بود را مطالعه کرده و دریافتیم که هیلتون همواره در صدر این نظر سنجی قرار داشته است.
هیلتون از اینکه نام وی در این کتاب ثبت شده بسیار خوشحال است و به خود می بالد

[url="[Only Registered Users Can See Links]"]

پاملا اندرسون برای بار سوم ازدواجش را جشن گرفت

پاملا اندرسون و کید راک با برگزاری مراسم ازدواجشان در نشویل برای بار سوم در ظرف 3 هفته گذشته ازدواج خود را جشن گرفتند.
راک که نام واقعی او " رابرت ریتچی " می باشد با اندرسون هنرپیشه سابق فیلم " بی واتچ "اولین بار در قایقی تفریحی در ساحل فرانسه ازدواج کرد و برای بار دوم در دتوریت او را به عقد خود درآورد.
این عروس و داماد در مراسم ازدواج خود لباس های سفید به تن داشتند و ریتچی یک لباس آستین حلقه ای را به عنوان لباس دامادی خود انتخاب کرده بود.
بعد از اتمام مهمانی ریتچی به روی سن رفت و ترانه " خانه ای محبوب در آلاباما " را اجرا کرد.
سخنگوی ریتچی گفت :" تمام طرفداران و دوستان ریتچی در این مراسم حضور داشتند و به همه بسیار خوش گذشت

nazanin91
Wednesday 23 August 2006-1, 12:47 PM
ممنون طنین جان
خیلی کامل و جالب بود
واقعا زحمت کشیدی عزیز

Alex
Wednesday 23 August 2006-1, 04:23 PM
خسته نباشی طنین جان خیلی جالب بود
مخصوصا خبرهایی که در مورد پاریس هیلتون بود
عالی بود ممنون

ahura
Thursday 24 August 2006-1, 08:02 PM
خسته نباشی طنین جان خیلی جالب بود.

طنین آبی
Thursday 24 August 2006-1, 08:16 PM
خواهش میکنم وظیفه بود خوشحالم تونستم راضیتون کنم

dokhtare_paizi
Thursday 24 August 2006-1, 08:38 PM
kahste nabashi arezo jan alii bood

طنین آبی
Friday 25 August 2006-1, 09:48 AM
خواهش میکنم سارا جان قابلی نداشت

طنین آبی
Wednesday 13 September 2006-1, 08:36 AM
آنجلیا جولی هیچ گاه زن نمونه نمی شود! ([Only Registered Users Can See Links])

جنی شیمیزو صمیمی ترین دوست سابق آنجلینا جولی معتقد است که جولی هنرپیشه به نام هالیوود هیچ گاه یک زن ایده آل نمی شود زیرا او بسیار خوش گذران است.

شیمیزو مانکن سابق کلوین کلاین هیچ گاه اولین باری که به همراه جولی هنرپیشه فیلم " آقا و خانم اسمیت " به موزه ای که در آن بت های اقوام مختلف را نگه می داشتند ،رفت را فراموش نمی کند .
او به خوبی به یاد دارد که جولی از مجسمه زنی که خود آزاری داشت و از آزار دادن خود لذت می برد بسیار خوشش آمد و قصد داشت آن را به هر قیمتی خریداری کند.
او گفت :" جولی زن معمولی نیست . او به چیزهای عجیب و غریب علاقه دارد و چنین فردی نمی تواند همسر ایده آلی باشد."

دنیس ریچارد هنوز با سامبورا نامزد نشده است ([Only Registered Users Can See Links])

هنگامی که دنیس ریچارد و ریتچی سامبورا روز شنبه برای اولین بار به عنوان یک زوج در بین مردم ظاهر شدند، اعلام کردند که هنوز با هم نامزد نیستند.
آن ها دست در دست هم در کنسرتی در نیویورک شرکت جستند و ریچارد حلقه ای به ارزش 100 هزار دلار در دست داشت. در ابتدا مردم تصور کردند که این حلقه را سامبورا برای وی خریداری کرده است اما ریچارد اعلام کرد که این حلقه را هدیه نگرفته و آن را خود خریداری کرده است.
نیل هسر سخنگوی ریچارد گفت :" خبر نامزدی ریچارد و سامبورا صحت ندارد و این دو با هم نامزد نمی باشند."
ریچارد در ماه مارچ برای جدایی از همسرش درخواست طلاق کرد و سامبورا نیز منتظر نهایی شدن حکم طلاقش از هسر لاک لیر می باشد.
این زوج ماه ها است که با هم رابطه دارند و عکاسان و خبرنگاران آن ها را چند بار با هم دیده اند اما با این وجود این اولین باری بود که آن ها با هم در یک مکان عمومی ظاهر می شدند.

کیت ماس بدجوری خراب کرد

روز ششم سپتامبر برای کیت ماس روز پر حادثه ای بود. او بیشتر بعد از ظهر را در رستوران گران قیمتی به همراه دوستانش گذراند و در آن جا خرچنگ فراوانی خورد.
در تمام مدتی که ماس در رستوران بود خبرنگاران مرتب او را زیر نظر داشتند و سعی کردند به هر طریقی که شده از او عکس بگیرند.
بعد از این که ماس از دست رفتارهای آن ها خسته شد تصمیم گرفت رستوران را ترک کند و به خانه برود اما خبرنگاران باز هم دست از سر او برنداشتند.
هنگامی که ماس به در خانه اش رسید نتواست کلید در را پیدا کند و از آنجا که زیر فشار شدید روانی بود دهن خود را باز کرد و هرچه از دهنش در آمد به خبرنگاران گفت.
او سپس به منزل همسایه اش رفت و یک کلید ساز خبر کرد تا در منزلش را باز کند.

سیمپسون :" می خواهم دوست داشته شوم " ([Only Registered Users Can See Links])

جسیکا سیمپسون به شدت تشنه محبت است. او در مصاحبه با الن دی جنرز گفت که برای شروع یک رابطه جدی آماده است و آرزو می کند که مردی او را از صمیم قلب دوست بدارد.

او گفت :" بر خلاف تصور مردم همه مردها از من می ترسند زیرا من در ارتباط برقرار کردن مشکل دارم و نهایت موفقیت من این است که عکسم بر روی جلد مجلات ظاهر شود. من مردم را می ترسانم."
جسیکا سیمپسون بعد از جدایی از همسر سابقش دچار بحران شدیدی شده است به طوریکه به شدت نیاز به کسی دارد که او را حمایت کند و از این بحران نجات دهد.
سیمپسون در مصاحبه خود در مورد احساسات متضادش در کمال صداقت صحبت کرد . متن این مصاحبه به زودی در جراید درج خواهد شد.

پاریس هیلتون از شکستن قانون متأسّف است ([Only Registered Users Can See Links])

پاریس هیلتون از این که خود را 24 ساعته وقف کار کرده به طوریکه حتی فرصتی برای غذا خوردن ندارد و برای گرفتن انرژی مجبور است به استفاده از مشروب روی بیاورد بسیار متاسف است.
این هنرپیشه دو روز پیش هنگامی که در حال مستی رانندگی می کرد توسط پلیس دستگیر شد. او روز گذشته در اظهاراتی کوتاه اعلام کرد که از واقعه ای که رخ داده بسیار ناراحت است.
او به خبرنگارانی که در برابر کلانتری هالیوود جمع شده بودند گفت که قبل از وقوع این اتفاق 24 ساعت بود که نخوابیده بوده و از گشنگی رنج می برد، بنابراین خستگی و گشنگی او را بسیار تحت تاثیر خود قرار داده بود.
سخنگوی هیلتون که در زندان با او ملاقات کرده گفت که او قبل از وقوع این اتفاق در برنامه خیریه دیوید ناوارو حضور داشته است و آن جا با شکم خالی مشروب نوشیده بوده است.
هیلتون از این اتفاقی که افتاده به شدت ناراحت است.

سیمای دختر تام کروز همه را شگفت زده کرد! ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links]

بلاخره بعد از گذشت 5 ماه از تولد سوری دختر تام کروز عکس وی بر روی جلد مجله ونیتی فیر به چاپ رسید و طرفداران این دو هنرپیشه را خوشحال کرد.
یکی از دست اندر کاران تهیه این مجله یک روز قبل از چاپ عکس سوری در کنار پدر و مادرش به مجله " آمریکای هفتگی " گفت :" او یکی از زیباترین دختر بچه هایی است که تا به حال دیده ام.
" او با مویی تیره ، پوستی سفید و صورتی مانند عروسک شبیه بچه های خارجی است ."
در این مجله کروز ادعا کرده که دهان و چشم های سوری شبیه کیت است در حالی که کیت فکر می کند دخترش بیشتر به کروز شباهت دارد."
این عکس که قبل از چاپ آن در عکاسی کنتاکی توسط مامورین امنیتی به شدت حفاظت می شد توسط آنی لیبوویتز در خانه کروز در کلورلدو گرفته شده است.

براد پیت :"حالا ازدواج نمی کنم" ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links]

براد پیت اعلام کرد تا زمانی که در آمریکا برای ازدواج رسمی محدودیت وجود داشته باشد با آنجلینا جولی ازدواج نخواهد کرد.
این هنرپیشه 42 ساله نظرات خود در مورد ازدواج را در مقاله ای با نام " 15 نکته ای که فکر می کنم همه باید بدانند " در مجله " اینکایر " بیان کرد.
او توضیح داد :" من و آنجی زمانی با هم رسما ازدواج می کنیم که تمام افرادی که در آمریکا زندگی می کنند بتوانند ازدواج خود را قانونی به ثبت برسانند."
پیت همچنین اعلام کرد که نمی تواند حتی یک روز زندگی کردن بدون فرزند خوانده هایش را تصور کند.
او گفت :" آن ها از گوشت و خون به من نزدیک تر هستند و من به آن ها تعلق دارم."

زندگی لیندسی لوهان تحت تاثیر فیلم " شهوت و شهر " [Only Registered Users Can See Links]

لیندسی لوهان با اشاره به فیلم " شهوت و شهر " گفت که او فلسفه زندگی خود را از آن الگو برداری کرده است.

از زمانی که لوهان 12 سال بیش تر نداشت و جسیکا پارکر به تازگی وارد دنیای کمدی شده بود ، لوهان هنرپیشه فیلم " دختران شرور " دوست داشت زندگی کاملا آزاد و بی بند و بار را مانند شخصیت های فیلم " شهوت و شهر " از جمله کری برادشو ، میراندا هابز ، سامانتا جونز و شارلوت یورک داشته باشد.

او گفت :" این فیلم زندگی من را عوض کرد زیرا آن دختران به همه چیز که می خواستند رسیدند."
لوهان خود معترف است که دچار مشکلات فراوانی به خاطر این طرز تفکر خود شده است و جامعه از پذیرش او سر باز می زند.

تام کروز سایت یاهو را می خرد

تام کروز قصد دارد با جدا شدن از کمپانی پارامونت ثروت خود را چند برابر کند. او در حال حاضر مشغول گفتگو برای خرید سایت یاهو است.این هنرپیشه سینما روز گذشته به طور مخفیانه با رییس این سایت در سنت مونیکا کالیفرنیا ملاقات کرد و کتی هلمز را همراه خود برد.او که در این ملاقات یک شلوار جین معمولی به پا داشت با کتی هلمز که لباس زمستانی به تن کرده بود وارد ساختمان مرکزی این سایت شد.
ظاهر هلمز با کت زمستانی و چکمه های کلفت در هوای بسیار گرم کالیفرنیا توجه همگان را جلب کرد . آن ها سپس به اتاق رییس این سایت وارد شدند و 3 ساعت در پشت درهای بسته با هم گفتگو کردند.
این هنرپیشه در مورد موضوع صحبت خود حرفی به خبرنگاران نزد و تنها آن را یک گفتگوی کاری خواند.
کروز که در اوایل هفته گذشته از کار با کمپانی پارامونت برکنار شده است قصد دارد شکست خود را با یک سرمایه گذاری موفق جبران کند.

دزدان دريايي كارائيب فيلم پر فروش جهان ([Only Registered Users Can See Links]><font%20color=)

دزدان دريايي كارائيب" صندوقچه مرده سومين فيلمي شد كه فروش جهاني اش از مرز يك ميليارد دلار مي‌‏گذرد.
اين فيلم نهمين هفته متوالي‌‏اش را در صدر جدول جهاني فروش سپري مي‌‏كند.
كل فروش جهاني اين فيلم 7/993 ميليون دلار بوده كه از اين ميان 5/579 ميليون دلار حاصل فروش جهاني اش بوده است.
كمپاني ديزني كه تهيه كننده اين فيلم است اعلام كرد كه فروش فيلم مذكور روز جمعه از اين هم فراتر خواهد رفت.
ياد آور مي‌‏شود كه در حال حاضر ركورد جهاني در ايختيار فيلم تايتانيك (1997) است كه فروش جهاني اش 8/1 ميليارد دلار بود و پس از ان ارباب حلقه‌‏ها بازگشت پادشاه با فروش جهاني 11/1 ميليارد دلار قرار دارد.
فروش خارجي كارائيب در آخر هفته گذشته جهشي ناگهاني داشت كه با اكران در 49 منطقه جهان 6/11 ميليون دلار فروش كرد.
بيشترين فروش اين فيلم در كشور فرانسه بود كه در ششمين هفته با فروش 4/2 ميليون دلار فروش نهايي اش را به 5/46 ميليون دلار رساند و پس ازآن ژاپن بود كه با فروش 6/1 ميليون دلار در اين هفته كل فروشش به 4/78 ميليون دلار رسيد.
فساد ميامي ديگر فيلم پرفروش هفته بود كه با فروش 7/7 ميليون دلار كل فروش جهاني‌‏اش را به 5/46 ميليون دلار رساند ؛ اين فيلم روز شنبه در ژاپن اكران شد و فروشش در اين كشور 7/1 ميليون دلار بود.
سومين فيلم "پر فروش" هم ماشين ها بود كه با اكران در 34 منطقه جهان 1/7 ميليون دلار فروش داشت و كل فروش جهاني‌‏اش را به 172 ميليون دلار رساند.
بيشترين فروش اين هفته ماشين‌‏ها در ايتاليا بود كه با رسيدن به 1/2 ميليون دلار فروش كل "ماشين ها" در ايتاليا را به 1/10 ميليون دلار رساند.

ahura
Thursday 14 September 2006-1, 02:53 PM
مرسي .خيلي جالب بودن ولي لطفا اخبار رو سر جاي خودش بزارين.

طنین آبی
Saturday 16 September 2006-1, 12:01 PM
اول خواهش میکنم
دوم کجا باید بذارم اهورای عزیز؟[Only Registered Users Can See Links]

ahura
Tuesday 19 September 2006-1, 10:01 PM
toye bakhshe hollywood news
ok?