PDA

مشاهده نسخه آخر : دوبله ايران دردنيا حرف اول را مي زند

پدرخوانده
Wednesday 22 August 2007-1, 09:40 AM
ژيلا آژير در گفت وگو با "آنا"
دوبله ايران دردنيا حرف اول را مي زند : عنوان خبر
: متن خبر
آژيرگفت:به خاطر شخصيت منفي که در سريال جواهري درقصر " دوبله مي کنم مردم بامن برخورد مي کنند.
شيلا آژير- دوبلور و گوينده - در گفت وگو با خبرنگار ادب وهنر"آنا" گفت : همچنان دوبله سريال پرستاران را انجام مي دهم .که در نقش پائولا پرستار جديد وارد اين سريال شدم .
وي گفت : اين سريال از دو سال پيش دوبله مي شود و شخصيت من يک سال است وارد ماجرا شده است .
آژير ادامه داد : به نظرم اين دختر خيلي مهربان، ساده، حساس است و به خاطر سادگي و آرامش او اين شخصيت را دوست دارم.
وي همچنين ادامه داد : سريال "جواهري درقصر " را درحال پخش دارم که نقش يانگرو را دوبله مي کنم ؛ دختري که همه چيز را به هم مي ريزد.
اين دوبلور درمورد پرطرفدارشدن اين سريالها گفت : متاسفانه نمي توان گفت که علائق مردم چيست و چه چيزي جذبشان مي کند.
وي گفت : دوبله ايران بهترين دوبله دنيا و در دنيا حرف اول را مي زند اما متاسفانه دوبلوران ايراني هيچ کدام امنيت شغلي ندارند .
گفتني است : از نقش هايي که شيلا آژير به جاي آنها صحبت کرده مي توان به دلاور کوچک ، جرج شرينکس و همچنين نقشهايي در سريالهاي پرستاران،جواهري در قصر؛ شرک 3، افسران پليس و افسانه عقابهاي مبارز اشاره کرد.